Happy Hormonen Happy Life.

Het eerste magazine in Nederland vol met kennis, ervaringen en mooie tips van experts en ervaringsdeskundigen op het gebied van een hormonale balans.

Wat er in het magazine staat.

Happy Hormonen Happy Life behandelt alle elementen voor een energiek, slank en sexy leven, van afvallen zonder dieet tot stemmingswisselingen, PMS en overgangsklachten.

Leer van gezondheid en gewicht experts, ontvang heerlijke recepten én super veel tips en adviezen hoe jij om kunt gaan met de veranderingen die je meemaakt.

Een aantal vrouwen delen hun eerlijke en oprechte verhalen, waaruit jij inspiratie kunt halen, maar waardoor je ook kunt zien dat jij er niet alleen voor staat.

Wie Happy Hormonen Happy Life maakt.

Het magazine wordt uitgebracht door Francisca van den Berg, hormoon- en gewicht expert. Na haar eigen ervaringen op het gebied van hormonale disbalans en overgewicht heeft ze al honderden vrouwen begeleidt naar een slank en sexy leven.

Preview.

Bestel nu.

Bestel het magazine en als je dat nú doet, krijg je er het online programma ‘Boost je hormonen in 21 dagen’ ter waarde van 97,00 er gratis bij.

Prijs € 15,00 (excl. verzendkosten)

Pakketprijs.

Wil je als coach of therapeut meerdere exemplaren ontvangen om aan je klanten te kunnen verstrekken?
Dan kun je 10 exemplaren afnemen voor een speciale prijs van € 125,00 (excl. verzendkosten).

Adverteren.

Voor informatie en contact over adverteren in Happy Hormonen Happy Life kun je een e-mail sturen naar info@franciscavandenberg.nl